NIEUW! Reno Concreto®

18-04-2016

De Hoop Pekso introduceert een nieuw vloersysteem binnen haar Renomaat concept: de Reno Concreto®. Deze lichtgewicht, robuuste renovatievloer heeft stalen liggers, EPS vulelementen en wordt afgewerkt met een constructieve betonnen druklaag. Reno Concreto® is het ideale vloersysteem voor kleinschalige en grootschalige renovatieprojecten.

 

Voor renovatie én nieuwbouw
Reno Concreto® is zeer geschikt voor woningen op een fundering met meer draagkracht. De lichtgewicht stalen liggers en de robuuste afwerking zorgen voor een goede toepassing in zowel renovatie als nieuwbouw (bijvoorbeeld een uitbouw). Lastig bereikbare locaties worden toegankelijk met de lichtgewicht onderdelen van deze vloer. De stalen liggers worden door de Magnelis® coating beschermd tegen kleine beschadigingen.

 

Stabiele vloer

De Reno Concreto® is door de constructieve samenwerking tussen staal en beton ook bij grotere overspanningen een zeer stabiele vloer. Door het toepassen van een bouwstaalmat is de vloer zodanig sterk en bestendig, dat vloertegels direct op de vloer gelegd kunnen worden.

 

Reno Randprofiel
Met het speciaal ontwikkelde Reno Randprofiel en de montageschoen kan de renovatievloer snel worden gemonteerd. Door de liggers in de wand ‘op te hangen’ is de vloer vast verbonden met de muur. Dit zorgt voor een betere stabiliteit. Bovendien hoeven er geen gaten in de muur te worden gehakt. De overlast voor de bewoners en de buren is hierdoor zeer beperkt.


Meer weten? Kijk hier voor alle informatie over Reno Concreto®!

 

Renomaat: totaalconcept voor vloerrenovatie

Bij het vervangen van een begane grondvloer is het een verrassing wat er onder de houten vloer vandaan komt. Rust de woning op een lichte of zware fundering? Is de kruipruimte droog of staat deze juist blank? Renomaat heeft met alle situaties rekening gehouden door vijf verschillende renovatievloeren te bieden. Kijk voor alle vloersystemen en meer informatie op www.renomaat.nl.