Samenwerking De Hoop Pekso en BBS De Hoop

18-06-2015

Sinds kort werken de zusterbedrijven De Hoop Pekso en Beton Bouw Service (BBS) De Hoop nog intensiever samen. BBS De Hoop is specialist op het gebied van funderingen; heiwerk, prefab funderingsbalken en bergingsvloeren. Deze producten sluiten goed aan op het totale ruwbouwassortiment.


Deze samenwerking zorgt er voor dat wij ook in staat zijn tot advisering, levering, uitvoering en montage van prefab betonnen elementen van BBS De Hoop. 

 

Uw voordelen

Gezamenlijk proberen we een passende oplossing te vinden voor elk project. U kunt bij ons terecht voor constructief advies en een zeer breed productpakket. Er is immers nog meer productkennis binnen onze organisatie. Kennis die we graag met u delen.

 

Uitgelicht: BBS Funderingssysteem

Het BBS Funderingssysteem bestaat uit prefab betonnen funderingsbalken voor gebruik als prefab fundering in de woning- en utiliteitsbouw. Gewapend uitgevoerde hoofdbalken, gevelbalken en bouwmuurbalken in verschillende doorsneden behoren tot het leveringsprogramma, inclusief montage. De montagesnelheid van dit BBS Funderingssysteem is ongekend hoog.

 

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op of bezoek de website van BBS De Hoop.