Terugblik op Bouw Compleet 2015

12-10-2015

Van dinsdag 6 oktober tot en met donderdag 8 oktober waren De Hoop Pekso en BBS De Hoop te vinden op Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg, met een presentatie en demonstratie van drie verschillende EPS-bekistingen en het BBS Funderingssysteem.

 

Bouw Compleet brengt de totale bouwwereld samen. De grote kracht van deze vakbeurs schuilt in het diverse aanbod aan exposanten uit alle lagen van de bouwbranche. De Hoop Pekso en BBS De Hoop presenteerden zich gezamenlijk als funderingsspecialist.


Waar BBS De Hoop specialist is op het gebied van prefab funderingsbalken, richt De Hoop Pekso zich op bekistingen voor funderingsbalken in geëxpandeerd polystyreen (EPS).

 

De Hoop Pekso biedt drie verschillende funderingsbekistingen: de EPS-Standaardkist, de TOPKIST en de Vorstrandbekisting. De EPS-Standaardkist is een gekend en vertrouwd product in de woning- en utiliteitsbouw als het gaat om paalfunderingen. Hoge kwaliteit, snelle levertijd en het kunnen leveren van 68 verschillende afmetingen dragen bij aan de keuze voor deze kist. De TOPKiST heeft in de top en bodem een hardere persing. In combinatie met de voorgemonteerde spanbanden maakt deze uitgekiende polystyreencombinatie het gebruik van onder- en bovenbeugels overbodig. De Vorstrandkist wordt toegepast bij vloeren en fundering uit één stuk (met of zonder heipalen) en als vorstrand bij keldervloeren.

 

Het BBS Funderingssysteem bestaat uit prefab betonnen funderingsbalken voor woning- en utiliteitsbouw. Voor de onderlinge koppeling hebben de balken tanden en nokken aan de uiteinden. Het BBS Funderingssysteem heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele bouw. Zo is de montagesnelheid ongekend hoog, is koppensnellen van de palen overbodig, hoeven geen bekistingwerkzaamheden op de bouw plaats te vinden en kunnen heipalen 50 cm korter aangeleverd worden doordat er op hoogte wordt geheid.

 

Wij danken u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand! Wij vonden het leuk u te ontmoeten. Wilt u meer informatie over onze produkten en diensten of wilt u graag een afspraak met één van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op.