Groot onderhoud van 11 woningen in Den Hoorn

Projectgegevens

Projectnaam:
Groot onderhoud van 11 woningen in Den Hoorn
Locatie:
Den Hoorn
Afnemer:
RAB Zwijndrecht
Opleverdatum:

In opdracht van Wonen Midden Delfland vindt In Den Hoorn een groot onderhoud van 11 woningen plaats. Eén van de onderhoudswerkzaamheden is het vervangen van de houten vloeren. Een aantal van de woningen is nog bewoond. Deze situatie vroeg dus om een overlastbeperkend vloersysteem.

 

Meerbouw Rotterdam bv voert de renovatiewerkzaamheden uit. De keuze van de renovatievloer viel op de Reno Acero®, een droog uitgevoerde begane grondvloer. Deze vloer bestaat uit stalen liggers en isolerende polystyreen elementen. Er is geen droogtijd van beton en zandcementvloer waardoor de bewoners snel terug kunnen keren in de woning.

 

De heer van Koppen, werkvoorbereider van het bouw- en aannemingsbedrijf, ervaart het systeem als schoon en netjes. Bovendien kan de vloer net zo snel gelegd worden als een houten vloer. Zeker met de meegeleverde begin- en eindelementen die zorgen voor een nette en goed geïsoleerde afwerking aan de voor- en achtergevel van de woning. De elementen sluiten perfect aan op de volle EPS elementen tussen de liggers en borgen dat het “overstek” van de underlaymentplaat niet te groot is. De stalen hoeklijnen waarop de balken worden gelegd, zijn meegeleverd.