Recreatiepark “Noordzee Résidence”

Projectgegevens

Projectnaam:
Recreatiepark “Noordzee Résidence”
Locatie:
Cadzand-bad
Afnemer:
Heijmans Bouw Zeeland
Opleverdatum:
3e kwartaal 2013

Begin april 2012 is Heijmans Bouw Zeeland gestart met de bouw van een nieuw vakantiepark “Noordzee Résidence Cadzand-Bad”, ook bekend als “Cavelot”.

 

Het kustpark is gelegen in het West Zeeuws-Vlaamse duinlandschap en bestaat uit 450 luxe recreatiewoningen met centrumvoorziening. Het nieuwbouwplan bevat woningen met plaats voor 4 tot 16 personen en wordt in twee architectuurstijlen uitgevoerd. De ene architectuurstijl wordt gekenmerkt door stijlvolle gestuukte gevels, een lage plint en vakwerken in pasteltinten. De andere stijl krijgt witte gemetselde gevels, fraaie luiken en rijke detaillering. De architectuur van de woningen is licht met klassieke elementen en straalt de sfeer uit van de authentieke badplaatsen aan de Zeeuwse kust.

 

EPS Standaardkist en wapeningsstaal 

De funderingswerken zijn uitbesteed aan PB Bouw en 4 juli 2012 is de eerste EPS-Standaardkist geplaatst. In totaal wordt er meer dan 21 km (!) EPS-Standaardkist van De Hoop Pekso geplaatst. De Betonstaalcentrale van De Hoop levert de bijbehorende wapening.

 

Het project zal gefaseerd en met een hoge bouwsnelheid worden uitgevoerd. De opleveringsdata in 2012 en 2013 zijn zo gepland dat ze aansluiten op de vakantieperiodes.